Bara en annan grej om

kålmårdarna, för jag hadde några bilder till där jag har några frågor också. Hur det går till. Men mest varför. Det är jobbigast jämnt, varför. 
 
Som här. Att varför den har gjort gult med sitt kiss i fyrkanter. Jag vet inte om ni kan se det i bilden, men i verkligheten när jag var i skogen och gjorde fottot så var det att den hade pissat i fyrkantigt mönster. Varför.
 
 
 
 
Men annars var en annan grej också och det var varför den har så små skitar, Det här är en fotto som jag också tog när jag var i skogen och där ser man att dom är jättesmå. Fast djuren kålmårdar är jättestora.
 
 
 
Annars nu orkar jag inte tänka mycket mer på kålmårdar, så jag kanske inte skriver mer om dom. Om ni inte vill. För jag har kunnat lära mig mycket olika. Min pappas pappa var en trapper, och min pappa säger att hans pappa skulle ha tyckt om att jag vart så intresserad av kålmårdar.
 
Men så här många färger kan kålmårdarna ha. Det är en fotto som min pappa har tagit på rumporna av kålmårdar som hans pappa Trapper skjöt, förr i världen, när han levde och jobbade i en skog för han sågade ned träden.
 
 
Nu visste jag också om påskhare. Varför dom säger så. Och det är för att hararna i skogen blir många och gulare när det är i mars och påsk. Då kallas dom påskhare. Då blir dom storare och godare.
 
Mest annars ska jag försöka berätta om det som jag är mest räddast för, och det är det mystiska. Hela tiden att det är mystiskt. Mest mystiskt är det med varelser från andra ställen, planeter och sånt. Jag kan säga att jag tyvärr fått se flera stycken. Jag vet inte om jag har rädsla. Ibland har jag också längtat efter att dom skulle ta med mig i ett tefat. För jag ville fara iväg. Mest är det om dom säger att jag gatt fara till Väståkra igen och ha meddecin och så blir bara sova både nätterna och dagarna.
 
Men sen blir det om rymdvarelser. Det blir nästa gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0